';
side-area-logo

Welkom bij

DE JUTTER

PURMEREND

Weidelandpad 3-5
1448 MB Purmerend
info@dejutterpurmerend.nl
0299 – 223 749

Ons afhaalmenu

Image module

Feestdagen

Kerst met de Jutter!

Aangezien kerst er dit jaar anders uit zal zien, hebben wij meerdere soorten boxen samengesteld waarmee je een Jutterkerst in huis haalt. Zo kun je een brunchbox, een borrelbox of een Grand Dessertbox bij ons halen, zodat je ook bij jouw (aangepaste) kersttafel en gezelschap gedurende de dag altijd iets lekkers op tafel hebt staan. Ook zijn er een aantal losse gerechten en dranken die je kunt bestellen zodat je deze thuis gemakkelijk kunt opdienen bij het diner! Reserveren van de boxen en losse gerechten kan vanaf vandaag telefonisch en is tijdens de kerstdagen tot 16:00 uur af te halen zodat iedereen op tijd voor het diner kan aanschuiven. We hopen dat iedereen dit jaar zo ook een heerlijke kerst tegemoet zal gaan.

Oliebollen Drive-in

Jutter Oliebollen drive-in
Dit jaar zijn voor de nieuwjaarsviering de lange rijen voor de oliebollenkraam extra ongewenst, daarom openen we vol trots onze eigen Jutter oliebollen drive-in!
Op woensdag 30 december 2020 en donderdag 31 december 2020 ben je van 8:00 tot 15:00 van harte welkom in onze drive-in. Je rijdt een rondje door onze sfeervolle drive-in, blijft lekker in de auto zitten en wij brengen de bestelling naar de auto toe!
Ook zullen we bezorgen* in omgeving Purmerend, dus we kunnen het zelfs bij je thuis brengen als je dat liever hebt.
Je kan vooraf via oliebollen@dejutterpurmerend.nl een bestelling plaatsen om te laten bezorgen of vooraf een bestelling te plaatsen voor in de drive-in! Je bent ook zonder reservering van harte welkom in de drive-in.
Maak je nieuwjaarsviering thuis helemaal compleet en voorkom verdere bezoeken aan de winkel, en neem gelijk een heerlijke fles cava of kinderchampagne mee!
Oliebollen €1 per stuk
12 voor €10,00
Appelbeignets €2,00 per stuk
12 voor €20,00
Fles cava €15,00
Fles kinderchampagne €5,00
Betalen in de drive-in middels PIN of contant, betalen bij bezorging middels Tikkie of contant bij aflevering.
*Bezorgen vanaf een bestelling van minimaal €25,00

DE JUTTER PURMEREND

Weidelandpad 3-5
1448 MB Purmerend

Maandag – Zondag: 10:00u tot 22:00u

Telefoonnummer:
Reserveer een tafel
voor 6 personen of meer vragen wij u even telefonisch contact op te nemen